Novice

Zavarovanje poklicne odgovornosti

18.01.2015

V TEJ POVEZAVI vam posredujemo ponudbo za zavarovanje poklicne odgovornosti učiteljev in trenerjev smučanja.

Ponudba v TEJ POVEZAVI je izjemno ugodna, hkrati pa smo s sistemsko ureditvijo naročanja omogočili vsem društvom – klubom, da za svoje člane uredijo omenjeno zavarovanje hitro in enostavno prek spletne aplikacije MARS. V kolikor imate posamezniki torej željo po ugodnem Zavarovanju poklicne odgovornosti se z njo obrnite na uradno osebo vašega društva - kluba, ki so bila s ponudbo seznanjena že v začetku meseca novembra 2014.

Vse informacije v povezavi z zavarovanjem so v prilogi. Seveda pa smo vam za kakršna koli vprašanja z veseljem na razpolago tako prek e-pošte kot prek telefona. Vljudno naprošamo, da ponudbo pozorno pregledate.

Ureditev dotičnega zavarovanja prek SZS je novost, ki je SZS do sedaj še ni ponujala svojim članom. Enako kot ostala zavarovanja prek Modre kartice ima tudi tovrstno zavarovanje pričetek po preteku treh dni od dneva plačila in prijave v spletni aplikaciji MARS in konec z dnem 30.6.2015. To je tudi edino orodje za prijavo (spletna aplikacija MARS) prek prijavnih listov tovrstnega zavarovanja ni mogoče urejati.

Za vsa nadaljnja vprašanja pa smo vam seveda z veseljem na razpolago!Nazaj na vse novice