Novice

SSV naročilnice

24.11.2010

Spoštovani,

Tudi v smučarski sezoni 2010/2011 boste društva – klubi za svoje kategorizirane tekmovalce v alpskem smučanju, deskanju na snegu, prostem slogu in telemark smučanju, njihove trenerje in pomočnike, strokovno usposobljen kader s področja smučanja ter študente usmerjevalce na Univerzi v Ljubljani, Fakulteti za šport lahko kupili Slovenske smučarske vozovnice.

Združenje slovenskih žičničarjev, GIZ je pripravil pogoje nakupa Slovenske smučarske vozovnice, katere najdete v priponki. Prosimo, da jih skrbno preberete.

POGOJI NAKUPA SSV 2010/2011 (pdf,  190 kb)

Smučarska zveza Slovenije bo dosledno preverjala upravičenost nakupa Slovenske smučarske vozovnice. Opozarjamo, da je upravičenec za nakup smučarske vozovnice samo posameznik, član Smučarske zveze Slovenije – imetnik veljavne Modre kartice za sezono 2010/2011 z ustreznim statusom. Plačilo na TRR Združenja slovenskih žičničarjev izvedite šele po prejemu potrjene naročilnice od Smučarske zveze Slovenije (kontakt Aleš Zakšek; ales.zaksek@sloski.si).

Naročilnica AS-SSV 2010/2011 (pdf, 59 kb)

*Naročilnico v xls datoteki ste prejeli po e-pošti. V kolikor je niste lahko zanjo zaprosite na zgoraj navedenem kontaktu. Naročilnice posredujte IZKLJUČNO V XLS (excelova datoteka) FORMATU!

Možnost nakupa SSV imajo tudi vsi MASTERS tekmovalci, ki imajo FIS kodo. Cena njihove SSV znaša 560,00 EUR!

GIZ-ZGC je posredoval popravljeno naročilnico na kateri je mogoče vnašati klubske podatke. Naročilnice, ki ne bodo v celoti izpolnjene bodo zavrnjene.

Rok za oddajo naročilnice Smučarski zvezi Slovenije je 8. november 2010. Naročilnico najdete v priponki.

Lep pozdrav!

Smučarska zveza Slovenije je posrednik informacij poslovnega partnerja Združenje slovenskih žičničarjev, GIZ pri ZGC, GZS in ne prevzema odgovornosti za navedene informacije.

 

Nazaj na vse novice