Novice

Ustrezno zavarovanje

08.10.2010

Društva - klube in njihove člane ponovno pozivamo, da si pred odhodom na priprave, treninge in tekmovanja zagotovijo ustrezno zavarovanje.

Skladno z 212. členom Mednarodnih tekmovalnih pravil smučanja (The international ski competition rules, FIS) in soglasjem IO SZS z dne 26. avgusta 2010 je:

- VELIKA MODRA KARTICA SZS obvezna za vse tekmovalce, trenerje, sodnike, tehnične delegate, funkcionarje in sodelavce, ki delujejo v SZS in se udeležujejo treningov, tekmovanj in potovanj v tujini. Velika Modra kartica omogoča zavarovanje za primer nezgode, odgovornosti in zdravstveno zavarovanje na potovanjih v tujini v različnih paketih glede na višino zavarovalnega kritja, katerega izbere posameznik;

- MALA MODRA KARTICA SZS obvezna za vse tekmovalce, trenerje, sodnike, tehnične delegate, funkcionarje ter sodelavce, ki se ne udeležujejo treningov, tekmovanj in potovanj v tujini v okviru SZS, kot tudi vse druge člane društev - klubov.

Pred odhodom v tujino se torej prepričajte, da imate primerno vrsto Modre kartice z ustreznim paketom zdravstvenega zavarovanja na potovanjih v tujini z asistenco.Nazaj na vse novice