Novice

Active Slovenia

11.11.2008

Bodi akitven s kartico Active Slovenia

Uživati prosti čas zdravo, pestro in udobno. Po želji razvedrilno ali lepotilno. Ugodno tudi cenovno! Le kdo si tega ne želi? Ob dobri volji in lastnem hotenju je poslej tovrstna prednost za kakovostno življenje slehernemu bolj pristopna – s kartico Active Slovenia.

Imenitna kartica si je nadela ime po turističnem projektu gorskih centrov pod naslovom Active Slovenia. Samo s to kartico si boste lahko privoščili v vseh letnih časih aktivna doživetja v vedno bolj iskanem in cenjenem prostem času številnih bonitetnih partnerjev projekta Active Slovenia po celi deželi Slovenije. S kartico Active Slovenia boste v zimskem času smučali tudi do 20% ceneje ob nakupu dnevne vozovnice, se razvajali v wellness centrih, nudila vam bo cenejši obisk kulturnih prireditev, muzejev…. Kartica vam bo omogočala določene ugodnosti tudi pri nakupu enotne šest – dnevne smučarske vozovnice na slovenskih smučiščih. Z njo boste lahko v šestih dneh smučali na vsaj šestih slovenskih smučiščih.

Ponudba ugodnosti, ki jih ponuja kartica Active Slovenija je širok in še več – nenehno jo bo širila. Zato naj postane kartica Active Slovenia vaš stalni spremljevalec. Ugodnosti lahko izkoristite pri vseh naštetih ponudnikih bonitet, objavljenih na spletni strani www.activeslo.info . Ponudniki oziroma bonitetni partnerji projekta so označeni z razpoznavnim logotipom Active Slovenia.

Kartica Active Slovenia je na prodaj po ceni 20 € na vseh prodajnih mestih slovenskih smučarskih centrov. Kartico lahko naročite tudi na spletnem naslovu www.activeslo.info, ali z izpolnjeno pristopno izjavo, ki jo najdete na info točkah po vsej Sloveniji. Izpolnjeno izjavo pošljite na naslov Zbornica gorskih centrov, Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana (s pripisom Active Slovenia).

(Kartica ni prenosljiva in velja ob predložitvi osebnega dokumenta v obdobju enega leta od dneva nakupa. Ob izgubi, tatvini ali uničenju kartice Active Slovenia jo mora lastnik pisno preklicati na naslov: Zbornica gorskih centrov, Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana. Na osnovi preklica lastnik za ponovno izdajo kartice Active Slovenia plača 10€.)drobni tisk.

 Nazaj na vse novice