Print logo

Novice

Ljubno 2016

12.02.2016

Vsi na Ljubno ob Savinji, 13. in 14. Februarja na FIS tekmi svetovnega pokala v smučarskih skokih za ženske

Februarja praznujemo dan, ko je v zraku sama ljubezen, že peto leto zapored pa so na najbolj zaljubljen dan v mesecu v zraku tudi Vražje Slovenke in druga dekleta, ki se na Ljubnem pri Savinji potegujejo za zmago v svetovnem pokalu v smučarskih skokih za ženske.

Letos skačejo od veselja, saj se bodo prvič spustile z nove moderne skakalnice, ki jim bo omogočala daljše polete in s tem boljše dosežke. Čeprav bodo skoki deklet glavna atrakcija, se bo na Ljubnem odvijal tudi spremljevalni program, ki bo v prireditvenem šotoru poskrbel, da se bodo ob odlični kulinarični ponudbi, otroškem zabavnem programu v ogrevanem šotoru in številnih animacijah, ali ob navijanju za skoke najmlaj ših z mobilne skakalnice Francija Petka, zabavali prav vsi, od prvega do zadnjega, in skupaj ustvarjali nepozabne spomine.

Uradni trening deklet bo že v petek, 12. februarja ob 13. uri, prvo tekmo za svetovni pokal si bodo obiskovalci lahko ogledali v soboto, 13. februarja ob 14. uri, drugo pa v nedeljo, 14. februarja, prav tako ob 14. uri. Vstopnice so na Eventimu še na voljo, za otroke do 14 let in imetnike Modre kartice bo vstop prost, poskrbljeno pa je tudi za brezplačno parkiranje v času tekem svetovnega pokala.

Več informacij dobite TUKAJ.

Ob izkazu aktualne Modre kartice in osebnega dokumenta si lahko člani Smučarske zveze Slovenije obe tekmi ogledate BREZPLAČNO!

Vljudno vabljeni!

 Nazaj na vse novice