Print logo

Morje možnosti

Morje moznosti

Popusti

10% popust* za vse skupinske odhode v organizaciji Morje možnosti. Popust velja na osnovno ceno, brez ladijskih pristojbin in doplačil. Več na www.krizarjenja-b2b.com.

Predstavitev ponudbe

Opis podjetja:

Agencija Morje možnosti ponuja najširši izbor kratkih, tedenskih, večdnevnih in tudi čezoceanskih križarjenj v Sloveniji. S svojimi partnerji-ladijskimi družbami (Costa, MSC, Carnival, Cunard, Disney, Princess, Norwegian Cruises, Royal Caribbean in drugimi) omogoča izbiro prestižnih križarjenj po vseh morjih sveta. Z več kot desetletnimi izkušnjami z delom na ladji in ustvarjanjem lastnih tematskih križarjenj, je podjetje postalo med najbolj prepoznavnimi v Sloveniji. Spletna stran www.krizarjenja-b2b.com in Facebook stran Krizarjenja b2b sta urejeni in namenjeni sodobnemu potniku, ponudba pa je vedno sveža, ažurna in aktualna. Dobrodošli!

Agencija Morje možnosti je močno naklonjena tematskim vsebinam križarjenj, predvsem glasbi in drugim projektom, ki združujejo križarjenje in ustvarjanje. Z lastno blagovno znamko CRUISES ROCK agencija postavlja nov trend, saj gre za cenovno zelo ugodna križarjenja po Sredozemlju, ki v svoj program vključujejo tudi nastope slovenskih glasbenikov, igralcev in drugih kulturnih ustvarjalcev. Spomladi 2014 bo tako organizirala tedensko križarjenje po Sredozemlju, katerega vrhunec bo ekskluzivni koncert odlične slovenske glasbenice Neishe.

Dobrodošli na Morje možnosti!

Morje možnosti

Morje možnosti

Kontakt

KrižarjenjaB2B                                                                                                                                                                                                   
Poljanski nasip 28
1001 Ljubljana

Tel: +(386)  08 38 43 020 
Mobi: +(386) 041 711 192
Fax: +(386)  08 38 05 234 
Email: booking@krizarjenja-b2b.com