Print logo

Vodno mesto Atlantis

Vodno mesto AtlantisPopusti

10-odstotni popust pri nakupu dnevne vstopnice za Svet doživetij in Termalni tempelj po veljavnem ceniku.

20-odstotni popust pri nakupu dnevne vstopnice za Deželo savn v mesecu januarju 2011 in februarju 2011 ter dodatni popust v času Modrih dni

Predstavitev ponudbe

Vodno mesto Atlantis vsebuje tri tematske sklope (Svet doľivetij z otroškim delom, Termalni tempelj in Deľela savn), ki so med seboj povezani v dveh nadstropjih ter vsak izmed njih predstavlja svojo arhitekturno in vsebinsko podobo:

14 bazenov

Vodno mesto Atlantis nudi 14 bazenov (6 večjih, 6 namenskih in 2 za otroke): Bazen z valovi, Bazen doľivetij, Zunanji rekreacijski bazen, Zunanji termalni bazen, Notranji termalni bazen, Zunanji savna bazen, 3 kaskadne kopeli, Mirni bazen, 2 whirlpool-a, 2 otroška bazena.

12 savn, 11 tematskih savn

12 savn (ena v Svetu doľivetij (Parna savna), 11 v Deželi savn (Planšarska, Panoramska, Zemeljska, Rudniška, Sanarium savna, Velika finska savna, Parna savna, Blatna savna, Laconium savna, Finska savna, Eucalyptus savna).
Zunanja INOX bazena

Po vzoru nemškega trenda je v Vodnem mestu Atlantis moč zaplavati v posebnih zunanjih INOX bazenih (Rekreacijski bazen in Zunanji savna bazen), ki dajejo vodi, še posebej v sončnih dnevih, nekoliko drugačen sijaj.
Negotovinsko plačevanje

Pozabite na brskanje po denarnici. Obiskovalec bo na vhodu pridobil zapestnico s čipom, ki mu bo omogočala koriščenje različnih storitev. Tako se lahko npr. potroši v gostinskem delu, kar se nato poravna na izhodu.

Gostinska ponudba v vseh tematskih sklopih

Arhitekturna in vsebinska podoba slehernega sklopa ni vse kar tematski deli ponujajo. Tudi gostinska ponudba bo prilagojena vsakemu izmed njih. Tako se poleg samopostreľnega dela najrazličnejših jedi v Svetu dožvetij, v Deželi savn nudi lahkotne jedi (npr. sadni in solatni kroľniki), V termalnem templju pa npr. vitaminski napitki. Povsod bo moč dobiti sladoled narejen v Vodnem mestu Atlantis.

Tajske masaže

Za popolno sprostitev nudimo našim obiskovalcem širok izbor tajskih masaž priznanega masaľnega salona. Masažni salon s 5-imi masažnimi mesti najdete na galeriji (1. nadstropje) Termalnega templja. Za masaže se lahko odločite ne glede na obisk Vodnega mesta.

Ugodnosti

Vodno mesto Atlantis imetnikom Modre kartice prizna 10% popust pri nakupu dnevne vstopnice v Vodno mesto Atlantis (vse tri sklope Svet doľivetij, Termalni tempelj in Dežela savn) po veljavnem ceniku. Popusti se ne seštevajo in ne veljajo za družinske karte. Popust velja ob predložitvi Modre kartice skupaj z osebnim dokumentom.

Več informacij na: www.atlantis-vodnomesto.si