Print logo

Hostel pod Voglom in Pac outdoor agencija

Imetniki Modre kartice imajo 15-odstotni popust pri koriščenju namestitvenih kapacitet v Hostlu pod Voglom (popust velja na redni cenik; akcijske cene in/ali popusti se ne seštevajo). Potrebna je predhodna rezervacija na recepciji hotela ali preko e-pošte: info@pac.si.

Za dodatne informacije lahko pokličete kontaktno številko Modre kartice ali recepcijo Hostla pod Voglom na 040/864 - 202.

vogel-skiing.jpg

Hostel Pod Voglom se nahaja v srcu Triglavskega narodnega parka - v Bohinju. S svojo lokacijo tik ob Bohinjskem jezeru je idealen kraj za aktivne počitnice ter vse obiskovalce, ki radi preživljajo oddih v naravi. Hostel ima lep vrt za počitek in teraso, kjer se organizirajo pikniki in team-building programi za skupine. Na voljo je otroško igrišče, namizni tenis, slackline park, odbojka na travi ter razne družabne igre. Takoj čez cesto vas čaka plaža in v poletnem času toplo Bohinjsko jezero za kopanje ter prijetno osvežitev.

V Hostlu pod Voglom se nahaja Športni outdoor center Pac sports, na dvorišču pa še adrenalinski park. Pac sports outdoor agencija v povezavi s Hostlom pod Voglom tako kombinira namestitev z raznimi outdoor programi in aktivnostmi za vse vrste gostov - mlajše in starejše. Ravno tako si gostje lahko sposodijo čolne, kanuje, kajake ali gorska kolesa. Tistim, ki so željni še več adrenalina, hostel ponuja udeležbo pri  kateri od športnih aktivnosti:

 

vogel_hiking.jpg

 

OSTALA DODATNA PONUDBA ZA GOSTE HOSTLA POD VOGLOM:

 • lastna plaža
 • vrt z ležalniki
 • odbojka na travi
 • slack line park
 • namizni tenis
 • pikado
 • biljard
 • LCD projektor in platno (+flip chart) za možne projekcije in seminarje
 • TV in ozvočenje z mešalno mizo
 • Wi-Fi
 • piknik prostor z žarom
 • ognjišče
 • družabne igre (4 v vrsto, šah, Naseljenci, karte, itd.)
 • book exchange (majhna knjižnica slovenskih in tujih knjig in časopisov)

 

Hostel Pod Voglom je član Hostelling International. Na voljo ima tri vrste namestitve (sobe s kopalnico, sobe s skupnimi kopalnicami in skupna ležišča). Prav zaradi tega ga vsako leto obiščejo ne samo mladi, temveč tudi družine z otroki, ki raziskujejo bohinjsko okolico, ki nudi številne možnosti za preživljanje aktivnega dopusta v Triglavskem narodnem parku.

Turistična zveza Slovenije je v projektu »Moja dežela – lepa in gostoljubna« Hostel Pod Voglom tri leta po vrsti uvrstila med 3 najboljše v kategoriji mladinskih prenočišč (hostel je prejel priznanje za drugo, prvo in tretje mesto).

V letu 2011 je Hostel Pod Voglom prejel CERTIFIKAT KAKOVOSTI- HI QUALITY s strani mednarodnega združenja Hostelling International. Za goste  konstantno ohranjamo in izboljšujemo kakovost naših storitev in se trudimo za zadovoljstvo naših obiskovalcev in udeležencev športnih programov.

Ob hostlu je tudi vrt z otroškimi igrali ter ležalniki, kjer si gostje lahko odpočijejo in v senci dreves preberejo kakšno knjigo. Med dodatno ponudbo Hostla Pod Voglom spada organizacija raznih srečanj, koncertov, potopisnih predavanj, teambuilding programov in piknikov za goste hostla in individualne skupine. Ravno tako hostel skozi celo leto nudi nastanitev šolskim skupinam, športnikom na pripravah in organizira športne dneve in aktivnosti za mladino.

Če vas zanimajo aktivne in preproste počitnice v stiku z naravo, boste v Hostlu Pod Voglom prav gotovo našli nekaj za vas, vašo družino in prijatelje.

vogel_skirunning.jpg

 

KRATEK OPIS IN PONUDBA HOSTLA POD VOGLOM

Lokacija: na južni obali Bohinjskega jezera, 2 km od Ribčevega Laza, 2 km od spodnje postaje žičnice Vogel

Dostop: po cesti z avtom, avtobusom, pozimi Ski Bus do najbližjih smučišč

Sobe: hostel 15 sob, prizidek: 32 sob

Opremljenost sob depandansa: kopalnica, balkon

Opremljenost sob hostel: 4 sobe kopalnica, ostale etažna kopalnica

Ponudba hotela: terasa, bar, restavracija (večerje), tv- soba, izposoja koles, kanujev, kajakov, mreža za odbojko, namizni tenis, slack line park, shramba za smuči, pralnica,  lastna obala

Ponudba depandanse: shramba za smuči

V bližini: čolnarna, plaža

Posebnosti: športni center, izposoja koles in kanujev.

Popusti: člani YH International - 10%, izposoja čolnov, koles in športne aktivnosti – 15%, otroci do 4.leta  – 100%, otroci pod 12 let - 30%

Oddaljenost: pošta, trgovina - 2 km, Bohinjska Bistrica, smučišče Kobla, železniška postaja – 8,5 km, Golf Klub Bled in Casino Bled– 29 km, Aeroklub Lesce – 31 km, Letališče Ljubljana – 63 km

 

Naslov: Ribčev laz 60, 4265 Bohinjsko jezero

Email: info@pac.si

Telefon: + 386 (0)4 5723 461,

GSM: + 386 (0)40 864 202